زمان جاری : چهارشنبه 13 تیر 1403 - 5:50 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام مهمان گرامي؛
مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد


آیا میدانید؟" :





خرید شارژ از سایت مطمئن  دانلود آسان بازی وارآرماگدون یک  

7Upload


تعداد بازدید 825
نویسنده پیام
hoseen1377 آفلاین



ارسال‌ها : 698
عضویت: 14 /11 /1391
صلواتها : 538
آرماگدون

ایدئولوژی آرماگدون چیست؟
مسیحیت به سه شاخه كاملاً جدا و مخالف یكدیگر یعنی كلیسای كاتولیك روم، ارتدكس و پروتستان تقسیم شده است. این سه كلیسا در اعتقادات دینی و مراسم عبادی كاملاً از یكدیگر جدایند و مانند سه دین مختلف عمل می كنند و حتی انجیل كلیسای پروتستان با انجیل كلیسای كاتولیك تفاوت زیادی دارد. یكی از ویژگی های كلیسای پروتستان رابطه بسیار نزدیك آنها با دولت های اروپایی می باشد و این دولت ها برای ترویج مسیحیت پروتستان از مبلغان خود در كشورهای جهان سوم حمایت های گسترده مالی، تبلیغاتی و سیاسی می كنند؛ به عنوان مثال در انگلیس دولت و كلیسای پروتستان از هم جدا نیست و ملكه انگلیس در رأس دولت و كلیسا قرار دارد.
در یك قرن گذشته جریان جدیدی كه در بین پروتستان ها فوق العاده قدرتمند شده است مكتب نوظهور «مبلغان انجیل» می باشد. قبل از جنگ جهانی دوم این مكتب نوظهور به بنیادگرایی معروف است در جامعه آمریكا نفوذ فراوانی دارد.
آنچه مشخص است اینکه این نحله فکری، بنیاد محکم الهی و آسمانی ندارد و بر اساس یکسری شواهد و حدس و گمانها، پایه ریزی شده است
اصول و مبانی جریان مبلغان انجیل در آمریكا و انگلیس حمایت همه جانبه عقیدتی و سیاسی از صهیونیسم می باشد و آنها اعتقاد دارند كه پیروان كلیسای پروتستان برای ظهور دوباره مسیح باید چند خواسته مسیح را كه در تفاسیر انجیل در قرن بیستم به عنوان پیشگویی های انجیل بیان شده، عملی نمایند. پیروان این مكتب خود را از مبلغان انجیل می دانند و اعتقاد دارند پیروان این مكتب، مسیحیان دوباره تولد یافته می باشند كه فقط اینان اهل نجات خواهند بود و دیگران هلاك خواهند شد. از ویژگی های ممتاز پیروان این مكتب اعتقاد راسخ و تعصب خاص به صهیونیسم می باشد و تعصب این مسیحیان به صهیونیسم بیش از صهیونیست های یهودی مقیم اسرائیل و آمریكا می باشد. اما یک ایدئولوژی بسیار مهم و مقدسی که پیروان صهیونیسم مسیحی، به آن اعتقاد دارند، واقعه آرماگدون است. این ایدئولوژی در واقع یک نحله فکری خاص است که دارای نگرشی آخرالزمانی است و بنیادگرایان مسحی علاقه زیادی به این موضوع داشته و به همین خاطر، به طرق مختلف به ارائه اطلاعات و تبلیغات وسیعی در این رابطه پرداخته اند.
آنچه مشخص است اینکه این نحله فکری، بنیاد محکم الهی و آسمانی ندارد و بر اساس یکسری شواهد و حدس و گمانها، پایه ریزی شده است.
آرماگدون در تفکر صهیونیسم مسیحی همان نبرد آخرالزمان است که امروزه در دو منطقه اروپا و آمریکا، هفتاد میلیون هوادار سرسخت دارد که برای استحکام بخشیدن به بنیانهای فکری و نظری خود، هر تلاشی چه در عرصه ملی و بین المللی انجام می دهند تا از ساحت عقیده خود دفاع کنند.
آرماگدون چیست؟
آرماگدون واژه ای عبری است به معنای تپه شریفان یا کوه. تپه ای که در جنوب شرقی هیفا در قسمت شمالی کشور فلسطین قرار دارد و در محدوده کرانه های باختری رود اردن واقع شده است. گفته شده که در گذشته مکانی استراتژیک در مسیر و تقاطع شمال به جنوب و شرق به غرب بوده است. آنچه قابل توجه است اینکه این منطقه بسیار محدود و کوچک است. به هر حال آنچه مهم است اینکه امروزه این مکان به عنوان مکانی برای جنگ آخرالزمان بنیادگرایان انتخاب شده است. منطقه آرماگدون در غرب رود اردن و در میان الجلیل و السامره در دشت یزرعین قرار دارد. جاییکه حتی ناپلئون بناپارت نیز روزگاری درباره آن گفته که در آن بزرگترین نبرد جهان رخ می دهد.
اما بنیادگرایان مسیحی معتقدند برای ظهور و بازگشت دوم مسیح، جنگی هسته ای و اتمی در محل آرماگدون به وقوع می پیوندد که دارای فجایع بسیار زیادی است و به واسطه این نبرد عظیم، اکثر شهرهای جهان دچار تخریب و نابودی خواهد شد.
در کتاب مقدس تنها یک بار در مکاشفات یوحنا، فصل16، آیه 16، نسبت به این مکان سخن گفته شده است. به این صورت که:\" ...و آنها را در جایی گرد آورد که به زبان عبرانی آرماگدون می نامند.\"
در عهد عتیق هیچ نشانی از این صحرا و واقعه آرماگدون وجود ندارد. پس تنها در رویای مکاشفات انجیل در عهد جدید یک بار آمده و در منابع اسلامی همچون قرآن و روایات هیچ سخنی از آرماگدون بیان نشده است. حال آنکه در میان مجموعه عظیم روایاتی که در دست داریم تنها شش هزار روایت مختص به موضوع آخرالزمان و مهدویت می باشد اما همانطور که گفته شد نامی از این جنگ در این میان به چشم نمی خورد.
در عهد عتیق هیچ نشانی از این صحرا و واقعه آرماگدون وجود ندارد
این ادعا وجود دارد که در نبرد مورد نظر دو نیرو با یکدیگر وارد درگیری می شوند که یکی نیروهای شر و بی ایمان می باشند که فرماندهی آنها را فردی به دجال بر عهده دارد که ضد مسیح است و شریکان او عبارتد از اعراب، مسلمان و حامیان روسی که ارتشی چهارصد میلیونی را تشکیل می دهند.
جری فالول، که یکی از مبلغان سرسخت و جدی مسیحیت صهیونیستی می باشد و در کاخ سفید هم هواداران بسیاری دارد، در این رابطه چنین می گوید:\" روسیه و هم پیمانان آنها(ایران، آفریقای جنوبی(حبشه)، آفریقای شمالی(لیبی)، اروپای شرقی(جومر)، قفقاز) در خیل سپاهیان شر قرار دارند و این جنگ فراگیر و اتمی است و عده زیادی از بین خواهند رفت.
اما گروه مقابل نیروهای خیر می باشند که همان حامیان اسرائیل هستند که به رهبری مسیح وارد جنگ می شوند و اینان دارای خصوصیتی ویژه هستند و آن اینکه حامل نور و خیر و خوبی هستند. اما نتیجه جنگ این است که مسیح، اولین ضربه را با سلاح های کشنده ی خود، بر نیروهای شر وارد می کند و این ارتش را از بین خواهد برد به گونه ای که گفته شده آنچنان حمام خونی به را افتد که تا افسار اسبان در آن فرو خواهد رفت.
در جایی دیگر جری فالول به طرز موذیانه و با زیرکی، با استفاده از برخی از روایات کتاب مقدس و البته با تفسیری شخصی با کمک ظن خود، از قول خداوند چنین عباراتی را بیان می کند:
\"بیایید و قربانی که را برای شما آماده کرده ام، بخورید. به کوه های اسرائیل بیایید و گوشت بخورید و خون بنوشید! گوشت جنگاوران را بخورید و خون رهبران جهان را بنوشید که مانند قوچ ها و بره ها و گاوهای پرواری شده اند.
نهایتا جنگ آرماگدون با ایمان آوردن یهود به مسیح، به عنوان منجی ایشان، به پایان خواهد رسید، پس از آنکه دو سوم آنها در این نبرد از بین می روند. سپس مسیح، مومنان به خویشتن را همراه خود به آسمانها می برد و اینان از بالای آسمان در حالیکه در راحتی و خوشی هستند، نظاره گر نبرد آرماگدون خواهند بود و بعد از اتمام جنگ به همراه مسیح به زمین بازمی گردند تا برای مدتی طولانی زندگانی سرشار از سعادت و آسایش را سپری کنند.
به نظر می رسد در توصیفاتی که از جنگ هسته ای شده است، چاشنی اوهام و خیالات نیز راه یافته است. با بررسی دقیق تر بهتر است به طور همه جانبه به شرح این موضوع بپردازیم.
ادامه دارد...


امضای کاربر : تو را ازمرگ می تر سانند! وچه نادانند آنهایی که فکر می کنند می توانند عاشقان شهادت را از عشقشان بتر سانند ودشمنانت بدانند که : همه ی ما قاسم سلیمانی هستیم



  

چهارشنبه 08 بهمن 1393 - 19:12
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
صلوات قرائت شده: 1 کاربر از hoseen1377 به خاطر این مطلب مفید صلوات قرائت فر مودند: afm-rayan &
hoseen1377 آفلاین




ارسال‌ها : 698
عضویت: 14 /11 /1391
صلواتها : 538
صلوات فر ستاده شده : 494

پاسخ : 1 RE آرماگدون

آرماگدون همان جنگ فرات است!

یك نویسنده آمریكایی در سال ۱۹۹۷ كتابی با عنوان «خیانت به بیت المقدس» را تألیف نمود كه در آن هر نوع مذاكره صلح با فلسطینیان را خیانت به تعلیمات انجیل و خواسته های مسیح معرفی کرد و این مطلب را دائما به خوانندگان القا می نماید كه مسیح با آغاز هزاره سوم و قبل از سال ۲۰۰۷ م ظهور خواهد كرد و اسراییل بزرگ را از نیل تا فرات به وجود خواهد آورد. هر چند که در آن سال هرگز چنین چیزی رخ نداد، اما تبلیغات گسترده همچنان ادامه دارد.
در این كتاب ها تبلیغ می گردد كه برای تعجیل ظهور مسیح، مسیحیان باید كشور بابل را- كه عراق كنونی می باشد- نابود كنند و رودخانه فرات باید كاملاً خشك گردد. گفتنی است كه آنها جنگ آرماگدون را «جنگ فرات» نیز می نامند. (با دانستن چنین مطالبی احتمالا حمله به کشور عراق و اشغال آن به دست دولت آمریکا توجیه مناسبی به نظر می رسد.)
رهبران دینی صهیونیسم مسیحی تبلیغات گسترده ای در این باره انجام داده اند. در یك نظرسنجی كه توسط خبرگزاری آسوشیتدپرس در سال ۱۹۹۷ انجام شد، اعلام گردید ۲۵ درصد جمعیت آمریكا اعتقاد راسخ دارند كه با آغاز هزاره سوم جنگ نهایی آرماگدون در محل فلسطین آغاز خواهد شد و این جنگ تا مدت هفت سال ادامه خواهد داشت. در اثر این جنگ دنیا نابود می شود و در پایان این جنگ هفت ساله كه آنها آن را «مصیبت بزرگ برای كلیسا و مسیحیان» می دانند، مسیح همراه مسیحیان دوباره تولد یافته ظهور خواهد كرد و دجال را شكست می دهد و حكومت جهانی خود را با مركزیت بیت المقدس تشكیل خواهد داد.
به همین منظور آنها معبد بزرگ را كه موجب جنگ آرماگدون می شود «معبد مصیبت بزرگ» می نامند. مطابق اعتقادات صهیونیسم مسیحی، غیر از معتقدان به «خواسته های مسیح»، تمامی مردم جهان، چه مسیحی و چه غیر مسیحی، به دست دجال كشته خواهند شد.
آنها معبد بزرگ را كه موجب جنگ آرماگدون می شود «معبد مصیبت بزرگ» می نامند
آری! اینها تنها عباراتی تکراری و ساده نیست. بلکه دنیایی از حوادث و وقایع را با خود به همراه دارد. این حاصل اعتقاداتی راسخ است. و نشان می دهد که استحکام عقاید و التزام به آئین برای هر فرد دینداری تا چه اندازه مهم است. همانند مسیحیان آمریکایی که تورات را بیش از هر کتاب دیگری قبول دارند و زبان و تصورات و توجیهات اخلاقی و مبارزات بشری این کتاب را به عنوان بخشی از شخصیت آمریکایی خویش می دانند و تصورشان این است که باید برخیزند تا نقش مهمی را در تاریخ ایفا کنند.
این تربیت ماحصلی از آموزش در دوران کودکی است که در منزل و مدرسه دائما با این مساله مواجه می شوند که در وجدان و تخیلات شان، در گذشته ی توراتی به سر برند و فرهنگ تورات عضوی جدایی ناپذیر از زندگی شان باشد. به طوریکه احیای عهد قدیم و تمسک به آن، به عنوان یک عقیده و فرهنگ با ارزش تلقی شود و جریانهای مذهبی تازه ای را به وجود آورد.
پس این طبیعی است که آمریکای بنیادگرا خود را در آغوش اسرائیل بیندازد و میراث روحی و مذهبی مشترکی را در میان خود بازیابند و به واسطه این وحدت و اشتراک ناشی از آموزه های دینی، به اقدامات مورد نظر دست زنند.
"کابوت لودج" رئیس روابط خارجی کنگره در سخنرانی خود در بوستون در سال 1922 پیرامون روح تعصب در قبال مساله فلسطین" چنین گفت:
" به نظر من این بسیار خوب و تحسین برانگیز است که ملت یهود در سراسر جهان، برای افراد هم کیش خویش،(که تمایل به بازگشت به سرزمینی دارند که مهد آنها بود و برای هزاران سال در آن به سر می بردند. وطنی قومی- ملی بنا کنند. من هرگز نمی توانم تصور کنم که قدس و فلسطین زیر سلطه ی محمدی ها(مسلمانان) باشد. باقی ماندن قدس و فلسطین- که برای یهود مقدس است و سرزمینی که برای تمام ملل بزرگ مسیحی غرب، مقدس به شمار می آید- در دست ترک ها(مسلمانان) برای سال های سال، چون لکه ننگی است بر پیشانی تمدن، که باید آنرا پاک کرد."
بنابراین مشخص است که بنیادگرایان هر آنچه می خواهند انجام می دهند و دارای اختیارات بسیاری در محدوده فلسطین می باشند و اقدامات وحشیانه را به راحتی توجیه می کنند
همه اینها شواهدی است دال بر این مطلب که حوادثی که امروز شاهد وقوع آن هستیم، نشات گرفته از سیاستی برنامه ریزی شده و ریشه دار می باشند و نشان دهنده عمق تدین و تعصب بنیادگرایان هستند.
بنابراین مشخص است که بنیادگرایان هر آنچه می خواهند انجام می دهند و دارای اختیارات بسیاری در محدوده فلسطین می باشند و اقدامات وحشیانه را به راحتی توجیه می کنند و اعراب را مردمانی احمق،کودن و تنبل معرفی می کنند. همانطور که در فیلم ها بارها شاهد بودیم که مسلمانان را سمبل قبایل بدوی و صحرا نشین نشان می دهند و افرادی که در کنترل امور سیاسی و مملکتی ضعیف هستند و اغلب چهره های خشن و شبیه به یک تروریست واقعی را دارند. پس برای یافتن راه حلی برای اتمام این مشکلات، وعده بازگشت یهود را مطرح می کنند و به شدت برا این اعتقاد پافشاری می کنند.
بنیادگرایان انجیلی که دیدگاه های مذهبی خاص خود را دارند در حال حاضر بودجه ها و اموال بسیاری را برای اسرائیل جمع آوری می کنند تا اقداماتی همچون تخریب مسجد الاقصی و برپایی هیکل سلیمان، انجام گیرد و این همان عقایدی است که پیشوایانشان هم بدان معتقد بودند.
اینان تصور می کنند که پیمودن راه حق و حقیقت این است که سرخپوستان را قتل عام کنند و آمریکا را تصرف کنند و بعد از در دست گرفتن سراسر آمریکا، برای ایجاد چنین نظامی در نقطه دیگری از جهان یعنی فلسطین، اقدام کنند. صهیون جدید، رویای شهرک نشینان- همان صهیون قدیم یعنی فلسطین شد و از آنجا که برخی از شهرک نشینان مسیحی، قتل عام و کشتار سرخپوستان را ثواب یافتند، بنابراین مسیحیان نیز کمک مالی به صهیونیست ها را بر حق دانستند تا از آنها برای قتل عام و کشتار فلسطینی ها استفاده شود.
ادامه دارد...


امضای کاربر : تو را ازمرگ می تر سانند! وچه نادانند آنهایی که فکر می کنند می توانند عاشقان شهادت را از عشقشان بتر سانند ودشمنانت بدانند که : همه ی ما قاسم سلیمانی هستیم



  

چهارشنبه 08 بهمن 1393 - 19:13
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
صلوات فر ستاده شده: 1 کاربر از hoseen1377 به خاطر این مطلب مفید برای فرستنده صلوات قرائت فر مودند: afm-rayan /
hoseen1377 آفلاین




ارسال‌ها : 698
عضویت: 14 /11 /1391
صلواتها : 538
صلوات فر ستاده شده : 494

پاسخ : 2 RE آرماگدون

آرماگدون، نبرد نیروهای خیر و شر

سردمداران تفکر صهیونیسم مسیحی یا همان بنیادگرایان، در رابطه با زمان وقوع نبرد آرماگدون اعتقادات جالبی دارند. از نگاه مبلغان بنیاد گرا در مقاطع مختلف، زمانهای متفاوتی برای وقوع این جنگ پیش بینی شده که همگی حاکی از این است که این نبرد قبل از ظهور مسیح رخ می دهد و بعد از تشکیل حکومت اسرائیل. یعنی این دو پیش شرط لازمه وقوع چنین نبرد سهمگینی می باشد. به همین خاطر مبلغان مکتب بنیادگرایی مسیحی هر کدام به زعم خویش، زمانی را برای این واقعه تعیین کرده اند.
هال لیندسی، نویسنده کتاب پر فروش "ستاره بزرگ در حال افول زمین"(8 میلیون نسخه از این کتاب به فروش رسید) در گذشته اینطور نقل کرد که: نسلی که از سال 1948 متولد شده اند، شاهد بازگشت مسیح خواهند بود. اما پیش از این واقعه باید جنگ یاجوج و ماجوج یا نبرد آرماگدون به وقوع پیوندد.
این نبرد قبل از ظهور مسیح رخ می دهد و بعد از تشکیل حکومت اسرائیل. یعنی این دو پیش شرط لازمه وقوع چنین نبرد سهمگینی می باشد
وقتی این پیشگویی به واقعیت تبدیل نشد، شخصی به نام کشیش "بیلی گراهام" درباره سال 1970 هشدار داد که جهان به سرعت به سوی آرماگدون در حال حرکت است و جوانان کنونی آخرین نسل تاریخ هستند.
وی که از مبلغان با نفوذ این مکتب بود، هم اکنون در قید حیات نیست و پسرش راه او را دنبال می کند. وی با چهار رئیس جمهور در کاخ سفید همراهی کرده است و به عنوان روحانی خاص کاخ سفید شناخته می شد و از احترام بسیاری برخوردار بود.
رابرنسون از دیگر مبلغان این جریان اینطور بیان کرده (در 9 ژوئن 1982 یعنی 3 روز بعد از اشغال لبنان توسط اسرائیل): " به شما اطمینان می دهم که قیامت و رستاخیز در پائیز 1982 به وقوع خواهد پیوست. اتحاد شوروی دست به حملات نظامی خواهد زد و ضربه قاطع و نهایی بر سر آنها فرود خواهد آمد.
از این نوع پیشگویی ها در میان این اهالی این مکتب بسیار است و نشان می دهد که تا چه حد برای این واقعه اهمیت قائل هستند و برای آن برنامه ریزی دارند.
اما این نبرد عظیم نتایج مختلفی را به دنبال دارد که به این صورت شرح داده شده:
1-کشتار کامل اعراب و مسلمان و نابودی پنج ششم از مردم کل دنیا
2-کشتار دو سوم از مردمان یهود و زنده ماندن تنها 144 هزار نفر از یهودیان
3-خشک شدن رود فرات
4-تخریب کامل بیت المقدس
5-عروج مسیحیان بنیادگرا و نزول عیسی مسیح و همراهانش و نابودی نیروهای اشرار
6- آغاز هزاره خوشبختی و سعادتمندی
رابرنسون از دیگر مبلغان این جریان اینطور بیان کرده (در 9 ژوئن 1982 یعنی 3 روز بعد از اشغال لبنان توسط اسرائیل): " به شما اطمینان می دهم که قیامت و رستاخیز در پائیز 1982 به وقوع خواهد پیوست. اتحاد شوروی دست به حملات نظامی خواهد زد و ضربه قاطع و نهایی بر سر آنها فرود خواهد آمد.
مطابق اعتقادات مكتب فوق به وسیله پروتستان ها حوادثی باید به وقوع بپیوندد تا مسیح دوباره ظهور نماید و پیروان این مكتب وظیفه دینی دارند برای تسریع در عملی شدن این حوادث كوشش نمایند. حوادثی كه توسط آنها باید عملی شوند، عبارتنداز:
1- یهودیان از سراسر جهان باید به فلسطین آورده شوند و كشور اسرائیل در گستره ای از رودخانه نیل تا رودخانه فرات به وجود آید و یهودیانی كه به اسرائیل مهاجرت نمایند اهل نجات خواهند بود.
2- یهودیان باید دو مسجد اقصی و صخره در بیت المقدس را منهدم كنند و به جای این دو مسجد مقدس مسلمانان، معبد بزرگ را بنا نمایند (تا به حال دو مسجد اقصی و صخره در بیت المقدس بیش از صدبار مورد حمله یهودیان و مسیحیان صهیونیست قرار گرفته است)
3- روزی كه یهودیان مسجد اقصی و مسجد صخره در بیت المقدس را منهدم كنند، جنگ نهایی مقدس (آرماگدون) به رهبری آمریكا و انگلیس آغاز شده، در این جنگ جهانی تمام جهان نابود خواهد شد.
4- روزی كه جنگ آرماگدون آغاز شود، تمامی مسیحیان پیرو اعتقادات «عملی نمودن خواسته های مسیح» كه مسیحیان دوباره تولد یافته می باشند، مسیح را خواهند دید و توسط یك سفینه عظیم از دنیا به بهشت منتقل می شوند از آنجا همراه با مسیح نظاره گر نابودی جهان و عذاب سخت در این جنگ مقدس خواهند بود.
5- درجنگ آرماگدون زمانی كه ضد مسیح (دجال) در حال دستیابی به پیروزی است، مسیح همراه
مسیحیان دوباره تولد یافته در جهان ظهور خواهد كرد و ضد مسیح را در پایان این جنگ مقدس شكست می دهد و حكومت جهانی خود را مركزیت بیت المقدس برپا خواهد ساخت و معبدی كه به جای مسجد اقصی و صخره در بیت المقدس- كه توسط مسیحیان و یهودیان قبل از آغاز جنگ آرماگدون ساخته شده- محل حكومت جهانی مسیح خواهد بود .
1- دولت صهیونیستی اسرائیل با كمك آمریكا و انگلیس مسجد اقصی و مسجد صخره در بیت المقدس را نابود خواهد كرد و معبد بزرگ به دست آنان در این مكان ساخته خواهد شد و این رسالت مقدس به عهده آنها می باشد.
2- این حادثه حتماً اتفاق خواهد افتاد.
3- قبل از آغاز جنگ آرماگدون، رعب و وحشت جامعه آمریكا و اروپا را فرا خواهد گرفت.
4-قبل از ظهور دوباره مسیح، صلح در جهان هیچ معنی ندارد و مسیحیان برای تسریع در ظهور مسیح، باید مقدمات جنگ آرماگدون و نابودی جهان را فراهم نمایند.
این بنیادگرایان معتقدند که شرط بازگشت مسیح برپایی دولت اسرائیل و ساخت مجدد هیکل سلیمان بر خرابه های مسجد الاقصی است. به همین خاطر در حال حاضر به حفاری های بسیاری در اطراف و قسمت زیرین مسجد الاقصی پرداخته اند و این اقدام به گونه ای است که گفته می شود تنها با وقوع یک زلزله 2 ریشتری، کل مسجد الاقصی فرو خواهد ریخت.
اینان مدعی یاری یهود هستند، چون اعتقاد دارند که ملت برگزیده ی خداوند می باشند و هر کس که آنها را یاری کند، مورد لطف و یاری خدای متعال، قرار می گیرد و هر کس در برابر اینان به جنگ برخیزد، به این معناست که در مقابل اراده ی خداوند مقاومت کرده است.
توجه داشته باشید که این افکار و نگرش ها تنها منحصر به جمعیت محدودی در جهان نیست، بلکه بخش وسیعی از مردم به آن معتقدند و روز به روز در حال تعلیم و گسترش دادن تبلیغات در زمینه های مختلف، می باشند.
در نتیجه این بنیادگرایان اعتقاد دارند که اگر سیاستمداران و حکمرانان آمریکایی، برنامه ای برای صلح جهانی داشته باشند، و به واسطه آن حتی یک وجب از خاک سرزمینی که خداوند به ملتی اعطا کرده است را از آن ها بگیرند و به دیگران دهند، مرتکب بزرگترین گناهان شده اند و بدین ترتیب تجاوزات اسرائیل به اعراب که منجر به وقوع جنگ، کشتار، الحاق زمین ها، بمباران تاسیسات و تخریب منازل شده است، توجیه منطقی پیدا می کند، چرا که همه این ها برای تامین امنیت اسرائیل، ضروری است.
این بنیادگرایان اعتقاد دارند که اگر سیاستمداران و حکمرانان آمریکایی، برنامه ای برای صلح جهانی داشته باشند، و به واسطه آن حتی یک وجب از خاک سرزمینی که خداوند به ملتی اعطا کرده است را از آن ها بگیرند و به دیگران دهند، مرتکب بزرگترین گناهان شده اند.
تا زمانی که اتحاد شوروی منحل نشده بود، بنیادگرایان انجیلی این حکومت را رهبر نیروهای شر می خواندند و چون سلاح هسته ای داشت، با اطمینان او را رهبر نبرد خواندند. اما با فروپاشی شوروی، ایدئولوژی آرماگدون، قدرت اصلی خود را برای توجیه این نبرد، از دست داد، اما از موضع پیشین کنار نکشید و مجددا به تقسیم نقش ها پرداخت و این بار مسلمانان را نیروهای جدید یاجوج و ماجوج معرفی کردند و از دولت هایشان خواستند تا بمب هسته ای تولید کنند و به اسرائیل دهند، چرا که در این زمینه توقف به هیچ عنوان جایز نبود و هر نوع وقفه در این زمینه را بر خلاف اراده ی خدا و پیش گویی هایشان برای آینده، به شمار می آوردند.
ادامه دارد...


امضای کاربر : تو را ازمرگ می تر سانند! وچه نادانند آنهایی که فکر می کنند می توانند عاشقان شهادت را از عشقشان بتر سانند ودشمنانت بدانند که : همه ی ما قاسم سلیمانی هستیم



  

چهارشنبه 08 بهمن 1393 - 19:14
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
صلوات فر ستاده شده: 1 کاربر از hoseen1377 به خاطر این مطلب مفید برای فرستنده صلوات قرائت فر مودند: afm-rayan /
hoseen1377 آفلاین




ارسال‌ها : 698
عضویت: 14 /11 /1391
صلواتها : 538
صلوات فر ستاده شده : 494

پاسخ : 3 RE آرماگدون

البته منظورم بازی WAR ARMAGEDDON نیست


امضای کاربر : تو را ازمرگ می تر سانند! وچه نادانند آنهایی که فکر می کنند می توانند عاشقان شهادت را از عشقشان بتر سانند ودشمنانت بدانند که : همه ی ما قاسم سلیمانی هستیم



  

چهارشنبه 08 بهمن 1393 - 19:17
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
صلوات فر ستاده شده: 1 کاربر از hoseen1377 به خاطر این مطلب مفید برای فرستنده صلوات قرائت فر مودند: afm-rayan /
hoseen1377 آفلاین




ارسال‌ها : 698
عضویت: 14 /11 /1391
صلواتها : 538
صلوات فر ستاده شده : 494

پاسخ : 4 RE آرماگدون

در «حاشیه اقیانوس آرام» چه می‌گذرد؟

فیلم حاشیه‌ اقیانوس آرام با داشتن سه المان اصلی یعنی زن شرقی به عنوان نماد تمدن شرق ،اقیانوس آرام و هنگ‌کنگ بعنوان سرزمین شرق و هیولایی در قامت افسانه‌های شرقی (گودزیلا) جامعه شرقی را هدف اصلی خود قرار داده است تا در توجیه آن بر آید که کشورهای شرقی به خصوص آسیایی توانایی مراقب و حفظ امنیت خود را ندارند.

 یکی از فیلم‌های مطرح در سال 2013 که در جهت ایجاد توهم هژمونی غرب در جهان ساخته و در سراسر دنیا اکران شد فیلم Pacific Rim ساخته‌ی دل ترو است. اهمیت این فیلم از جهت آن است که امریکا، این ابرقدرت رو به افول برای آنکه بتواند به بقای خود در جهان ادامه دهد ناچار است با کمک فیلم‌سازان خود آنچه که ایدئولوژی و اعتقادات خود می‌داند را به جهانیان القا کند. هدف از نوشتن این مطلب روشنگری نسبت به بخشی از آنچه فیلم Pacific Rim قصد القای آن را دارد است .

جنگ سرد - -جنگ نرم

جنگ سرد به تنش‌ها، کشمکش‌ها ما بین ایالات‌متحده، شوروی و هم‌پیمانان آنها در طول دهه‌های ۱۹۴۰ تا ۱۹۹۰ اطلاق می‌شود.(1) مفهوم جنگ سرد را یک صهیونیسم آلمانی- یهودی‌تبار به نام برنارد باروک (Bernard Mannes Baruch) که یک سیاستمدار آمریکایی نیز بود ابداع کرد.(2)

 

برنارد باروک (۱۸۷۰ –۱۹۶۵)

جنگ سرد در دوره‌ی خود بر اساس مبانی فرهنگی و ایدئولوژیکی دو کشور آمریکا و شوروی رخ داد، در طول جنگ سرد دو قطب قدرت برتر در جهان هر یک به این عقیده بوده‌اند که ایدئولوژی آن در دیگری برتری دارد و نهایتاً در جهان باید یک ایدئولوژی برتر حاکم شود.

پس جنگ سرد جنگ ایدئولوژی‌ها و تقابل دیدگاه‌های اومانیستی برتر در جهان بود، از این رو مفهوم جنگ سرد را می‌توان در یک سؤال خلاصه کرد : آیا می‌توان بر تفکر و ذهنیت انسان‌ها در جهت منافع خود حکم رانی کرد؟

اکنون بعد از گذشت چند دهه از فروپاشی شوروی مفهوم جنگ سرد جای خود را به مفهومی به نام جنگ نرم داده است. در جنگ نرم نیز همانند آنچه درباره‌ی جنگ سرد گفته شد هدف تسخیر قلب‌هاست تا به این ترتیب قدرت‌های جهان بتوانند بر تفکر و ذهنیت انسان ها در جهت منافع خود حکمرانی کنند.

یکی از اصلی ترین بازوهای کنترل ذهن رسانه‌ها هستند.(3) امروزه هالیوود با ساختن سالانه بیش از 4 هزار فیلم سینمایی این امکان را برای محافل صهیونیستی فراهم کرده است تا فراهم بعضاً غیرانسانی خود را در جهان اشاعه دهند. (4)

یکی از فیلم‌های مطرح در سال 2013 که در جهت ایجاد توهم هژمونی غرب در جهان ساخته و در سراسر دنیا اکران شد فیلم pacific rim ساخته‌ی دل ترو است. اهمیت این فیلم از جهت آن است که امریکا، این ابرقدرت رو به افول برای آنکه بتواند به بقای خود در جهان ادامه دهد ناچار است با کمک فیلم‌سازان خود آنچه که ایدئولوژی و اعتقادات خود می‌داند را به جهانیان القا کند. هدف از نوشتن این مطلب روشنگری نسبت به بخشی از آنچه فیلم pacific rim قصد القای آن را دارد است .

شناسنامه‌ی فیلم(5) :

پوستر فیلم حاشیه اقیانوس آرام

نام: حاشیه اقیانوس آرام (Pacific Rim)

محصول : 2013

نویسنده و کارگردان: گیلرمو دل تورو (Guillermo del Toro)

هزینه‌ی ساخت : در حدود $190,000,000

فروش جهانی : در حدود $406,744,226

ژانر : حادثه‌ی، علمی تخیلی

خلاصه داستان : داستان « حاشیه اقیانوس آرام » در آینده رخ می‌دهد و در آن ما شاهد برخاستن بیگانگان فضای در قامت هیولایی بسیار بزرگ از اعماق اقیانوس هستیم که هدفش نابودی انسان‌ها و استفاده از منابع بسیار ارزشمند آنان است.

انسان‌ها نیز برای مقابله با این هیولایی‌ها که " کایجو " نام دارد، متحد شده‌اند و قرار هست تا روبات‌های جنگی قدرتمندی به نام " جیگرز " که توسط ذهن دو انسان کنترل می‌شود را برای مبارزه با کایجو ، اعزام کنند.

دلایل اهمیت فیلم :

الف) بزرگی پروژه و کمپانی صهیونیستی پشت آن

فیلم‌های بلاک باستر به فیلم‌های پر هزینه‌ی گفته می‌شود که هر ساله در فصل تابستان توسط صنعت سینمایی غرب در سالن‌های سینمایی اکران می‌شود.(6)

این فیلم‌ها از دو جهت برای هالیوود ارزشمند است اول آن که چون این دست فیلم‌ها دارای مخاطبین گسترده در سطح جهان هستند پس به واسطه‌ی به نمایش گذاشتن آنها محافل صهیونیستی می‌توانند ایدئولوژی‌ها و هر آنچه‌ها می‌خواهد را به جهانیان القا کرده و به این ترتیب به کنترل فکر و ذهن آنان بپردازند. اهمیت بعدی این قبیل فیلم‌های بلاک باستری سود مالی است که این فیلم ها برای کمپانی های خود به همراه می آورند. به گونه‌ی که در مدت زمان فروش خود در سراسر جهان چندین برابر هزینه‌ی که صرف آنها شده است را به سمت کمپانی های سازنده بازگشت می‌دهد.

آخرین فیلم دل تورو با هزینه ی بیش از 190 میلیون دلار (بیشتر از 550 میلیارد تومان) سودی در حدود 400 میلیون دلار را نسیب کمپانی برادران وارنر کرده است. کپانی صیهویسنتی که در سال 1918 توسط مهاجران یهودی به آمریکا ساخته شده است. (7)از تولیدات این کمپانی می توان به فیلم های ضد ایرانی 300، اسکندر و همچنین فیلم های هری پاتر، امادنوس، ماتریکس که به القای افکار صیهونیستی در جهان می پردازند اشاره کرد. (8)

لوگو کمپانی برادران وارنر

ب) کارگردان :

گیلرمو دل تورو

گیلرمو دل تورو (Guillermo del Toro) یک کارگردان، تهیه کننده، فیلم‌نامه و رمان‌نویس متولد 9 اکتبر 1964 در گوادالاجارا جالیسوکو ، مکزیک است. این کارگردان که به ملحد بودن خود نیز اعتراف کرده است در اکثر آثار خود به شیوع‌های مختلف تبلیغ به شیطان‌پرستی می‌کند از جمله آثار این کارگردان می‌توان به فیلم‌های مانند: ستون فقرات شیطان، پسر جهنمی، هزارتوی پم و حاشیه اقیانوس آرام اشاره کرد. اهمیت دیگر گیلرمو دل تورو به جهت آنکه فیلم‌های این کارگردان دوبله و چندین مرتبه از صدا و سیمایی جمهوری اسلامی پخش شده است چند برابر می‌گردد.

ج) موئلفه های که فیلم تلاش می کند به مخاطب خود القا کندتل تورو در غاالب فیلم‌های خود به تبلیغ و اشاعه‌ی شیطان‌گرایی (satanism) می‌پردازد اما در فیلم حاشیه‌ی اقیانوس آرام القای مفاهیم غربی به مخاطب در شکل دیگری صورت می‌گیرد. از موئلفه‌های مطرح‌شده در فیلم می‌توان موارد زیر را نام بود:

1. میلیتاریسم

2. آرماگدونیسم

3. گلوبالیسم و جهانی شدن

4. گاسموپولیتسم و جهان وطنی انسان آمریکایی

5. اصالت ذهن و سوبژکتیسم

6. ایجاد ترس از حمله ی بیگانه

در ادامه ی به بررسی اجمالی هر یک از آنها در فیلم می پردازیم :

میلیتاریسم (نظامی گری)

ميليتاريسم (Militarism ) (9) یا نظامی‌گری عبارت است از سیاست دولت‌های سرمایه‌داری برای تحکیم و تقویت مداوم نیروهای نظامی و استفاده از نیروی نظامی در امور سیاسی و تدارک جنگ‌های اشغالگرانه. میلیتاریسم در عمل منجر به استقرار سیطره ارتجاعی‌ترین و متجاوزترین عناصر سرمایه انحصاری بر حیات اجتماعی و سیاسی کشور می‌شود.

در نظامی‌گری با افزایش توانایی‌های تکنولوژیک (و به طبع آن افزایش قدرت نظامی) جامعه به سمتی می‌رود که ارتش و گروه‌های نظامی در امور سیاسی دخالت می‌کنند. این پدیده در سطح فراگیری امروزه دامن جوامع غربی به خصوص امریکا را گرفته است به طوری که بر کسی پوشیده نیست که لابی‌های فشار متعلق به کمپانی های اسلحه‌سازی امروزه نقش بسزای در تعیین سیاست‌های آمریکا در تمامی عرصه‌ها دارند.

امروزه نظامی‌گری در آمریکا به حدی گسترده شده است که کمپانی های اسلحه‌سازی با نفوذ به قلب سینمایی صنعتی آمریکا (هالیوود) محصولاتی را تولید و روانه‌ی بازار می‌کنند که اهداف آنها را تأمین و تضمین کند. یکی از اهدافی که هالیوود برای کمپانی های اسلحه‌سازی تضمین می‌کند تلطیف وجود این کمپانی ها در اذهان جهانی و نشان دادن روحیه‌ی نظامی‌گری به عنوان راه نجات جامعه‌ی بشری است.

در همین راستا سال‌هاست شاهد اکران فیلم‌های هستیم که شخصیت نخست آنها افرادی هستند که صاحبان کمپانی های اسلحه‌سازی می‌باشند. تونی استارک در فیلم مرد آهنی و بروس وین در سری فیلم‌های بتمن ناجی‌های هستند که جامعه را از خطرات دور می‌کنند ناجی‌های سرمایه‌دار که صاحب کمپانی اسلحه‌سازی می باشند.

بر اساس همین روحیه نظامی‌گری فیلم حاشیه‌ی اقیانوس آرام در سال 2013 اکران شد. در این فیلم نیز به شکلی گسترده‌تر شاهد پروپاگاندای میلیتاریسم هستیم. در فیلم حاشیه‌ی اقیانوس آرام گروه متشکل از سربازان آمریکایی و چندملیتی مسئولیت حفظ جان مردم جهان را در برابر حمله‌ی موجوداتی موسوم به کایجو را بر عهده دارند.

این سربازان دو به دو درون روبات‌های غول‌پیکری به نام جیگرز جای می‌گیرند و با قدرت ذهن خود آنها را هدایت می‌کنند. رهبری این گروه به عهده‌ی فردی با اصالت آمریکایی – آفریقایی به نام مارشال استاکر است.(27) بعد از شکست روبات های جیگرز علارغم مخالفت مارشال استاکر شاهد انبار شدن آنها در پایگاهی نظامی نزدیک هنگ‌کنگ هستیم در نهایت مارشال استاکر با از خود گذشتگی در برابر کایجو ها ایستادگی می‌کنند. و راه نفوذ آنان به درون جامعه‌ی بشری را برای همیشه می‌بندد.

مارشال استاکر رهبر گروه هدایت کننده‌ی روبات‌های جیگرز

آرماگدونیسم

آرماگدون (ארמגדון) واژه‌ای عبری است به معنای تپه شریفان یا کوه مجیدو . تپه‌ای که در 20 مایلى جنوب، جنوب شرقى حیفا، قرار دارد و فاصله آن از دریاى مدیترانه، حدود 15 مایل است و از طرف دیگر در فاصله‌ی 55 مایلی تل‌آویو قرار دارد. (10)

مدلی از نمای کوه مجیدو در گذشته

آرماگدون در ادبیات عامه‌ی مردم جهان به عنوان نبرد نهایی مابین خیر و شر شناخته می‌شود، نبردی که به پیروزی جبهه خیر منتج می‌شود. یهودیان با استناد به آیات تورات(11) خود را به عنوان قوم بر گزیده معرفی می‌کنند و اعتقاد دارند که اعمال آنها هرچه که باشد متناسب با خواست خداست.

این در حالی است که در اسلام واژه‌ی بر گزیده تنها برای انبیاء خدا به کار رفته است "مانا خداوند آدم و نوح و خاندان ابراهیم و خاندان عمران را بر جهانیان برگزید". (12) و ملاک برتری هر فرد از فرد دیگر تنها تقوا معرفی شده است.(13) صهیونیست‌های جهان به جهت آن که اعتقاد به برگزیده بودن خویش دارند علاقه‌ی زیادی به نمایش در آوردن نبرد بین خیر و شر از خود نشان می‌دهند به طوری که اکنون حجم گسترده‌ی از فیلم‌های هالیوود مربوط به رویارویی دو جبهه‌ی خیر و شر است.

در برنامه‌ی یهود برای القای نبرد خیر و شر یک نکته حائز اهمیت است و آن این که از یک طرف یهودیان خود را قوم بر گزیده و پیروز جبهه‌ی جنگ آرماگدون معرفی می‌کنند و از سوی دیگر در آثار سینمایی خود جبهه‌ی شر را هیولایی بی‌منطق، خون‌خوار، وحشی و خارج از کنترل معرفی می‌کنند که باید هرچه سریع تر آنها را نابود کرد زیرا که وجود آنها برای امنیت جهان خطرناک است. در اثر این برنامه‌ریزی است که اکنون اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی دست به هر نوع جنایت میزند و حتی زمانی که تصاویر این جنایات در معدود مواردی منتشر می‌شود جامعه‌ی جهانی در برابر آن سکوت اختیار می‌کند.

زیرا که اذهان مردم جهان امروزه‌ی هر گروهی را که مقابل رژیم صهیونیستی قرار گیرد هیولایی در پیش خود توصیف می‌کند که باید به هر وسیله نابود شود. فیلم حاشیه‌ی اقیانوس آرام نیز در راستای همین برنامه‌ریزی، تهیه و تولید شده است. حاشیه‌ی اقیانوس آرام فیلمی است که در آن موجوداتی در قاموس هیولا جامعه‌ی بشری را تهدید می‌کنند و بشر نیز برای بقای خود ناچار است آنها را نابود کرده تا امنیت پایدار را در جهان تضمین گردد. حال جالب آن است که نابودی این موجودات شریر همیشه بر عهده‌ی تمدن غرب می‌باشد حتی زمانی که این موجودات از مشرق زمین سر در بیرون آورند.

مردان و زنانی از تمدن غرب که نقش منجی و نجات‌بخش بشریت را در مشرق زمین بازی می‌کنند.

گلوبالیسم و جهانی شدن

جهانی شدن با پایه‌ی اقتصادی و فرهنگی یک هدف را دنبال می‌کند و آن هم تحقق جامعه‌ی جهانی است که در آن مرزها، فرهنگ‌ها، ایدئولوژی‌های تمام جوامع از بین رفته و در یک نظم نوین جهانی همه در کنار یکدیگر زیر سایه‌ی یک فرهنگ، یک قانون و یک ایدئولوژی زندگی کنند.(14) پس از فروپاشی شوروی آمریکا با اذعان به پایان یافتن تاریخ اعلام کرد که لیبرالیسم مکتب پیروز و نهایی در جهان است.(15)

آمریکا با این ادعا و همچنین دانستن خود به عنوان کد خدایی جهان به دنبال ایجاد نظم نوین جهانی است که در آن سبک زندگی آمریکایی و مکتب لیبرالیسم جز فرهنگ و زندگی تمام مردم جهان باشد. حال آنکه خود فرهنگ آمریکایی و سبک زندگی آمریکایی از درون دچار فروپاشی شده است.

جامعه‌ی که در آن زن به عنوان کانون کوچک‌ترین نهاد اجتماعی (خانواده) امنیت ندارد و از هر سه زن در آن جامعه یک نفر در طول عمر خود مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته است(16) جامعه‌ی که در ابعاد اقتصادی نیز دچار بحران‌های گسترده است و امروزه بدهی بیش از 17 تریلیون دلار را تجربه می‌کند(17). و از درون گرفتار جنبش‌های مردمی مبارزه با سیستم سرمایه‌داری است.(18)

این چنین جامعه‌ی ادعا می‌کند سبک زندگی آمریکایی برترین سبک زندگی است و نظام لیبرال سرمایه‌داری ایدئولوژی برتر در جهان می‌باشد. و تمامی این‌ها یعنی آمریکا در راستای همین طرز فکر می خواهد مابقی مردم جهان را گرفتار فرهنگ منحط و پوچ خود کند.

در فلسفه، گایا به قانونی گفته می‌شود که در آن زن نماد سرزمین و عقیده دانسته می‌شود.

همچنین در ادیان و فرهنگ‌های مختلف نیز زن نماد سرزمین و عقیده است به طوری که در سوره‌ی مبارکه‌ی بقره آیه‌ی 223 داریم : زنان شما کشتزارهای شمایند. غرب در محصولات خود همواره از این قانون و قاعده بهره می‌برد. در فیلم حاشیه‌ی اقیانوس آرام یک شخصیت زن به نام ماکو موری وجود دارد .

این شخصیت چینی نماد تمدن شرق است. در این فیلم نشان داده می‌شود ماکو موری در کودکی تحت تعقیب یک جایکو قرار می‌گیرد او در حین فرار کردن از دست هیولا توسط مارشال استاکر که ژنرالی آمریکایی – آفریقایی سوار بر یک جیگرز است نجات می‌یابد.

مارشال استاکر (غرب) منجی ماکو موری (شرق)

در ادامه نیز مارشال استاکر فرزند خواندگی آن دختر بچه (ماکو موری) را به عهده می‌گیرد. در این فیلم ماکو موری نماد شرقی می‌باشد که در برابر مخاطرات خارجی توانایی دفاع از خود را ندارد شرقی که برای بقای خود نیاز به یک سرپرست دارد و آن سرپرست آمریکا در هیبت مارشال استاکر است.

این‌گونه است که امریکا در راستای هدف جهانی‌سازی پایگاه‌های نظامی خود را در مشرق زمین مستقر می‌کند و با فیلم‌های خود به مخاطب شرقی می‌قبولاند که آنها توانایی دفاع از خود را ندارند و نیاز به پایگاه‌های نظامی آمریکا در سرزمین خود هستند.

رخدادهای فیلم در حاشیه‌ی اقیانوس آرام و در یک پایگاه نظامی در نزدیکی هنگ‌کنگ اتفاق می‌افتد. هنگ‌کنگ که ناحیه‌ی خودمختار از کشور چین است.(19) از آن جهت مورد هدف فیلم‌سازان فیلم حاشیه‌ی اقیانوس آرام قرار گرفته است زیرا بتوانند منظور خود را در خصوص آنچه درباره‌ی قانون گایا گفته شد با صدای بلندتر به گوش مخاطب برسانند.

کایجو در زبان ژاپنی به هیولا اطلاق می‌شود.(20)

در فرهنگ شرقی معروف‌ترین کایجو گودزیلا است.(21)

انتخاب نام کایجو برای هیولاهای فیلم که در شکل و شمایل گودزیلا ظاهر می‌شوند نیز به خاطر اهداف امپرایستی آمریکا در جهت جهانی شدن است زیرا این‌گونه مخاطب شرقی راحت تر با فیلم ارتباط بر قرار می‌کند.

و احساس عدم امنیت به او القا می‌شود. همچنین با مشاهده‌ی این دست فیلم‌ها مخاطب شرقی راحت تر وجود نیروهای نظامی و پایگاه‌های نظامی را در کشور خود قبول می‌کند(22) حال این که وجود پایگاه نظامی یک کشور در کشوری دیگر عملاً تجاوز به خاک آن کشور و نشان‌دهنده‌ی ضعف حاکمیت درون آن کشور است.

شباهت کایجو ها به گودزیلا

مرکز مطالعات مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار سندی سه مسئله‌ی که به دنبال جهانی شدن ایجاد می‌شود را به شرح زیر اعلام کرد(23):

1- مشروع ‌سازی اقدامات آمریکا جهت ایجاد و حفظ نظم جهانی که به آمریکا این فرصت را می‌دهد, حداکثر بهره‌برداری مادی و غیرمادی را از ساختار بین‌المللی بکند.

2- وسیله خنثی‌سازی عقاید و نیروهای معارض که مخالف اندیشه نظم نوین آمریکایی و چالشگر رهبری جهانی آمریکا هستند.

3- استیلای فرهنگی که وسیله‌ای است برای ایجاد ساختارهای فرهنگی مشابه در دیگر جوامع و از طریق آن, ایجاد نخبگانی که جهت حفظ منافع مشترک خود و آمریکا وارد یک ائتلاف تاریخی می‌شوند.

در فیلم حاشیه‌ی اقیانوس آرام شاهد آن هستیم که مسئله‌ی جهانی شدن در لوای تهدیدی واحد برای امنیت جهان به شکل کامل آن به تصویر کشیده شده است. در این فیلم با جامعه‌ی طرف هستیم که دیگر مرزبندی در آن وجود ندارد و همه تحت فرمانده‌ی واحد به سر می برند.

کاسموپولیتسم و جهان وطنی انسان آمریکایی

انسان غربی در اتوپیایی ذهن خود دو مؤلفه را پرورش می‌دهد نخست آن که جهان وطن اوست و دوم آن که او کدخدا و منجی جهان است. بر اساس این تفکر است که آمریکا همواره برای دیگر دولت‌های جهان تصمیم سازی می‌کند یا این که این اجازه را به خود می‌دهد تا از همه‌ی مردم جهان حتی از هم‌پیمانان خود شنود کند.

در فیلم حاشیه‌ی اقیانوس آرام نیز روحیه‌ی جهان وطنی انسان آمریکایی سایه افکنده است. در این فیلم شاهد حضور گروهی از نظامیان غالباً آمریکایی هستیم که منجی جامعه‌ی بشری به خصوص شرق می‌باشند.

اصالت ذهن و سوبژکتیسم

در نظام اومانیسمی برای فرار از وجود خدا و حذف خدا از بطن زندگی شیوه‌ی اصالت دادن به ذهن مورد توجه قرار گرفته شده است. در تفکر سوبژکتیوته اصالت به ذهن و شناخت ذهنی داده می‌شود و هر آنچه که خارج از محدوده‌ی ذهن و کنترل ذهنی قرار گیرد مردود دانسته می‌شود.

از نگاه هگل سوبژکتیویته را اعم از ابژکتیویته قرار می‌دهیم؛ در نتیجه سوبژکتیویته می‌شود خود بنیادی ذهن بشر؛ یعنی انسان بشود بنیاد عالم و هرچه را که می‌بیند از دید آگاهی به عنوان فاعل شناسا ببیند. در نتیجه هگل معتقد است هرچه که بیرون از آگاهی من قرار می‌گیرد اصلاً وجود ندارد. این‌گونه انسان بنیان عالم می‌شود.

تفکر سوبژکتیویته گامی اساسی در جهت بسط تفکر سکولاریسم در جوامع غربی بوده است. عمل نفوذ تفکر اصالت ذهن در فرهنگ جوامع غربی به حدی است که عمده‌ی آثار سینمایی تولیدشده توسط آنان دارای رده‌های از این تفکر می‌باشد. از جمله آثاری که به القا و بسط سوبژکتیویته در جهان می‌پردازند می‌تواند فیلم‌های نظیر ماتریکس، آواتار،تلقین اشاره کرد.

فیلم حاشیه‌ی اقیانوس آرام نیز در دل خود رده‌های از تفکر اصالت ذهن را پرورش می‌دهد در این فیلم با روبات‌های غول‌پیکری به نام جیگرز رو به رو هستیم که توسط ذهن دو خدمه‌ی آن هدایت می‌شود. در مانیفست این فیلم قدرتمندترین ابزار مبارزه ذهن بشر معرفی می‌شود. ذهنی که در غالب روبات‌های عظیم تجسم می‌یابد و جامعه‌ی بشری را نجات می‌دهند.

همچنین در انتهای فیلم حاشیه‌ی اقیانوس آرام گروهی تحقیقاتی با هک کردن ذهن یک جایکو به اسرار سرزمین آنها پی می‌برد و تیم جیگرز ها با استفاده از همین اطلاعات بر آمده از ذهن هیولاها موفق به شکست آنها می‌شوند. بنابراین از دیدگاه این فیلم پیروزی نهایی تنها زمانی صورت می‌پذیرد که بتوان به درون ذهن دشمن رخنه کرد و برتری ذهنی خود را به او نشان داد.

ایجاد ترس از حمله ی بیگانه

آمریکا به عنوان کشوری که در 151 کشور جهان جمعاً ۸۵۰ پایگاه نظامی و ایستگاه نظامی دارد. و به عنوان کشوری که به طور رسمی در خاک ۵۳۰۰ پایگاه نظامی دارد.(24)

همواره از طریق دو جبهه از افکار عمومی مورد سوال و تحت فشار است. نخست افرادی که در داخل خاک آمریکا زندگی می کنند به خصوص افرادی که فرزندان خود را برای خدمت به این پایگاه های نظامی می فرستند به طوری که اوج این اعتراضات امروزه به درون خود نظامیان آمرکیایی نیز رخنه کرده است.(25)

دسته‌ی دوم مردم کشورهای که آمریکا در خاک سرزمین آنها پایگاه نظامی و نیروی نظامی دارد.(26) سؤالی که این دو دسته افکار عمومی در جهان آن را متوجه‌ی دولت‌مردان آمریکا می‌کنند آن است که چرا و چه نیاز به این تعداد پایگاه نظامی و نظامی‌گری است. حال آنکه دولت‌مردان آمریکایی در دروغی آشکار مجبور به اذعان آن هستند که امنیت جهان در گروی نظامی‌گری آن‌هاست(حال آنکه حقیقت در اهداف آنها نهفته است).

در همین راستا است که سلطه‌طلبان آمریکایی از ابزار رسانه بهره می‌جویند تا با اغوای افکار عمومی در جهان این دروغ آشکار خود را تبدیل به توهمی در ذهن مخاطب خود کنند. تا مخاطب با این وهم اخت بگیرد که همواره جهان و جان و سرزمین آنان مورد تهدید است و آمریکا منجی و نجات‌دهنده‌ی آنان می‌باشد.

فیلم حاشیه‌ی اقیانوس آرام نیز در همین راستا تولید و پخش شده است و همانند بسیاری دیگر از آثار دهه‌ی اخیر در هالیوود این هدف را دنبال می‌کند که در دل مخاطب خود ترس از حمله‌ی توهمی را نهادینه کند تا دولت‌مردان و شرکت‌های اسلحه‌سازی غربی بتوانند اهداف امپریالیستی خود را تأمین و تضمین کنند.

نتیجه‌گیری:

فیلم حاشیه‌ی اقیانوس آرام با داشتن سه المان اصلی یعنی زن شرقی به عنوان نماد تمدن شرق، اقیانوس آرام و هنگ‌کنگ به عنوان سرزمین شرق و هیولایی در قامت افسانه‌های شرقی (گودزیلا) جامعه شرقی را هدف اصلی خود قرار داده است تا در توجیه آن بر آید که کشورهای شرقی به خصوص آسیایی توانایی مراقب و حفظ امنیت خود را ندارد و وجود صدها پایگاه نظامی آمریکا در شرق نیز به خاطر ایجاد ثبات امنیت و به دنبال آن ایجاد نظم نوین جهانی است.

منابع:

1. http://www.history.com/topics/cold-war

2. http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/biography/baruch.html

3. Joseph Nye's book describing the concept of "soft power"

4. http://www.imdb.com/search/title?at=0&countries=us&sort=moviemeter,asc&title_type=feature&year=2013

5. http://www.imdb.com/title/tt1663662/

6. http://en.wikipedia.org/wiki/Blockbuster_(entertainment)

7. http://www.jewoftheweek.net/2013/03/07/jews-of-the-week-the-warner-brothers/

8. http://www.warnerbros.com/

9. http://dictionary.die.net/militarism

10. http://www.bloganavazquez.com/tag/anales-tutmosis-iii/

11. تثنیه ۷:۷ ، خروج ۱۹:۵ ، تثنیه۳۲:۲۸ ، اشعیا ۱:۳

12. آل عمران، 33

13. حجرات، 13.

14. Albrow, Martin and Elizabeth King (eds.) (1990). Globalization, Knowledge and Society London: Sage.

15. تئوری پایان تاریخ فرانسیس فوکویاما، در سال ۱۹۸۹ مطرح و در سال ۱۹۹۲ در کتاب پایان تاریخ و آخرین انسان (The End of History and the Last Man) تشریح شد.

16. http://blog.amnestyusa.org/us/violence-against-women-is-a-u-s-problem-too/

17. http://www.usdebtclock.org/

18. http://occupy.ir/

19. http://en.wikipedia.org/wiki/Hong_Kong

20. Kaiju (怪獣 kaijū?) is a Japanese word that literally translates to "strange creature". However, the word kaiju has been translated and defined in English as "monster"

21. Godzilla (ゴジラ Gojira?) (/ɡɒdˈzɪlə/; [ɡoꜜdʑiɽa] is a Kaiju first appearing in Ishirō Honda's 1954 film Godzilla.

22. http://www.globalresearch.ca/737-u-s-military-bases-global-empire

23. http://www.csr.ir/departments.aspx?abtid=07&depid=44&semid=838

24. به گزارش وزارت دفاع آمریکا که تحت عنوان Base Structure Report در سال ۲۰۰۷ منتشر شده‌است

25. http://www.allvoices.com/contributed-news/15411118-us-soldier-protests-syrian-intervention-i-didnt-join-navy-to-fight-for-al-qaeda

26. http://www.nytimes.com/2013/03/17/world/asia/objections-to-us-troops-intensify-in-afghanistan.html?_r=0

27. http://pacificrim.wikia.com/wiki/Stacker_Pentecost


امضای کاربر : تو را ازمرگ می تر سانند! وچه نادانند آنهایی که فکر می کنند می توانند عاشقان شهادت را از عشقشان بتر سانند ودشمنانت بدانند که : همه ی ما قاسم سلیمانی هستیم



  

جمعه 10 بهمن 1393 - 10:05
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
برای نمایش پاسخ جدید نیازی به رفرش صفحه نیست روی تازه سازی پاسخ ها کلیک کنید !



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

7Upload


تماس با ما | آرماگدون | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS
ابزار ساخت کد تذکر